Bld. Theodor Pallady nr. 51, et.2, Sector 3, Bucuresti, Romania

Ce face o firmă de contabilitate?

Ce face o firmă de contabilitate?

Firma de contabilitate îți este în primul rând prieten. De ce spun asta? Pentru că tu vei avea încredere în ea și ea va avea grijă de relația firmei tale cu autoritățile.

Firma de contabilitate va înregistra într-un soft contabil, toate activitățile afacerii tale: bonuri fiscale, rapoarte, chitanțe. Oricând vei avea nevoie, vei ști ce facturi ai emis, ce valoare au, cât ai vândut, cât ai încasat, ce stocuri ai, ce pierderi, ce rulaj, câți bani sunt în cont și multe alte lucruri utile.

Mai mult, în cazul în care apare o lege nouă și nu știi exact cum te afectează aceasta, firma de contabilitate este primul contact pe care îl poți apela. Un contabil responsabil te va anunța ori de câte ori intervine o schimbare în lege și ce acțiuni sunt de făcut.

Mai mult decât atât, o firmă de contabilitate este mai eficientă dacă are angajați creativi. Da, ai citit bine! Un contabil poate să fie și creativ și asta îl va ajuta mult, când va trebui să rezolve diverse situații care intervin uneori fără să ne dăm seama. Ei bine, un contabil creativ te va scoate din orice încurcătură în mod legal.

Te poți aștepta ca o firmă de contabilitate să presteze următoarele servicii:

Sper că am putut aduce mai multă claritate, cu privire la responsabilitățile unei firme de contabilitate și vei trece un pic mai ușor peste procesul de alegere a firmei contabile, potrivite pentru tine.

Lasă un răspuns

Acordă o notă:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Confirm că nu sunt robot!

Articole asemănătoare


Ce ar trebui să știi despre cash-flow, dar nu-ți spune nimeni?

Articole : 22/02/2023 : 0 Comentarii

Ce ar trebui să știi despre cash-flow, dar nu-ți spune nimeni? Cash-flow-ul sau fluxul de numerar este rotița care învârte […]


De ce documente ai nevoie în cazul unui control?

Articole : 12/01/2023 : 0 Comentarii

De ce documente ai nevoie în cazul unui control? Cum ar fi dacă te-ai simți relaxat în cazul în care […]


Închiderea unei afaceri.

Articole : 29/11/2022 : 0 Comentarii

Ce trebuie să faci dacă societatea nu mai are activitate? Avantajele deschiderii unei afaceri sunt numeroase. Foarte multe persoane creează […]


Ce obligații are o firmă de contabilitate?

Articole : 21/03/2022 : 0 Comentarii

Ce obligații are o firmă de contabilitate? Odată ce te-ai hotărât asupra unei firme de contabilitate și ești deschis/ă să […]


WhatsApp