Despre noi

» Home » Compania » Despre noi

Suntem o firma de contabilitate din București Sector 3, membră a Corpului Experților Contabili și a Contabililor Autorizați din România (CECCAR).
Suntem o echipa formată din experti contabili, inspectori de resurse umane, economiști și oferim servicii de contabilitate prompte și competente, bazate pe soluții individualizate care să conducă la dezvoltarea afacerii pe care o conduceți.
Cu siguranță este bine știut de fiecare dintre noi faptul că orice afacere, mai mică sau mai mare, aflată la început sau în plină activitate, implică ca pe partea financiar contabila să se apeleze la serviciile unui expert contabil.
In momentul de față, profesia contabila s-a dezvoltat foarte mult și a căpătat foarte multe valențe, astfel că un expert contabil oferă servicii atât din sfera competențelor sale cât și din alte domenii cum ar fi cel juridic, de resurse umane, etc.
Tarifele de contabilitate sunt negociabile în funcție de volumul documentelor. Este necesar să ne contactați pentru a cere o oferta de preț.

Cu o experiență în diverse domenii de activitate, echipa noastră se implică pentru a rezolva și a face față provocărilor complexe și cerințelor dumneavoastră. Comunicarea cu clienții este foarte importantă pentru noi.

 
 

Profilul clienților noștri este variat și reprezintă o gama largă de domenii: magazine online, servicii de transport, producție, servicii it, consultanță, cabinete de avocati, cabinete medicale, servicii de turism, consultanță, profesori, etc atât pentru SRL–uri cât și pentru PFA–uri

Am reușit să furnizăm servicii calitative de contabilitate financiară, expertiză contabila, consultanță fiscală și salarizare tuturor clienților noștri.

Avantajele colaborării cu Accounting and HR Services

  • Eliminarea costurilor salariale si a impozitelor care se vor achita pentru angajatii specializati
  • Eliminarea cheltuielilor cu spatiu, birotica, mobilier
  • Reducerea completa a cheltuielilor cu deplasarile catre autoritatile statului
  • Eliminarea costurilor si timpului alocat achizitionarii unor programe de evidenta contabila
  • Eliminarea costurilor si a timpului alocat pentru semnaturia electronice care ajuta la depunerea declaratiilor online si vizualizarea Spatiului Privat Virtual
  • Evitarea amenzilor si penalitatilor ce pot fi din lipsa de profesionalism
  • Experienta personalului nostru specializat in domeniu, care cauta tot timpul cele mai bune solutii in vederea minimizarii taxelor si impozitelor datorita experientei acumulate in timp
  • Adaptarea procedurilor contabile la noutatile legislative
  • Asistenta permanenta in cazul controalelor financiare, fiscale
  • Respectarea termenelor de depunere a declaratiilor ce revin in sarcina prestatorului

De ce noi ?

Oferim servicii contabile de calitate, avem experiență de peste 10 ani în a lucra cu clienții, avem experiență în relația cu autoritățile statului, avem un algoritm de lucru adaptabil pentru fiecare client în parte, va putem ajuta și pentru alte activități administrative, avem soluții de optimizare fiscală.

Apelați cu încredere la specialiștii Accounting and HR Services! Tel: 0745.169.842

 

Echipa

Poza Alina Potorac 3

M-am nascut pe 21 septembrie 1988, o zi predestinata parca contabilitatii.

Am aflat ulterior cand sm-am inscris la cursurile de expert contabil, ca ziua de 21 septembrie este sarbatorita in fiecare an la CECCAR ca “Zi nationala a contabilului roman”.

Am devenit Expert Contabil in toamna anului 2014, cand m-am casatorit cu Mihai Potorac, devenind d-na Potorac Maria Alina – Expert Contabil.

Sunt o persoana ambitioasa, puternica, meticuloasa si foarte atenta la detalii, si impreuna cu sotul meu am infiintat sociatatea Accounting HR in luna februarie 2015, urmand ca la sfarsitul anul 2015 sa am primul angajat.

La varsta de 26 ani, am avut intalniri cu antreprenori de toate varstele si prin siguranta pe care am transmis-o clientilor, sociatatea a crescut si astazi are deja 6 angajati pe care ii sustin si ii apreciez foarte mult.

Alina Potorac

Founder Accounting HR
Poza Claudia Alupoaie 3

Claudia Alupoaie

Expert Contabil
Poza Luise Ani 3

Luise Ani

Economist si stagiar an 3 CECCAR
Poza MirelaLupu 3

Mirela Lupu

Economist
Poza Mirela Dragusin 3

Mirela Dragusin

Economist

Anca Virlan

Inspector Resurse Umane

Persida Alexandrescu

Contabil Junior